Programok-tanfolyamok

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia I/A szint Integrált Kineziológia Protokoll I/A szint

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia I/A szint
Integrált Kineziológia Protokoll I/A szint 2017. július 14-16. és 28-30. (6 nap): a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia Integrált Képzés Alapozó I/A, a TEK Coach-Tanácsadó képzés első eleme, melyben megismerkedünk a kineziológiával és képesek leszünk oldani legstresszesebb kapcsolatainkat.

 

Integrált Kineziológia Protokoll (Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia)
 
I/A szintű képzés:
 
A TEK dr. Varju Márta kineziológiai szakértő által megalkotott rendszer. Személyi, életvezetési, problémamegoldási és stresszredukciós tanácsadó módszer, melynek célja a kliens életminőségének, közérzetének javítása, belső erőforrásainak mozgósításával. A TEK Coach (vagy Tanácsadó) segíti kliensét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzésében, a minőségileg jobb élet elérésében.
 
Az epigenetika egy orvosi tudományág, ami azokkal az öröklődő változásokkal foglalkozik, amelyek nem okoznak DNS szekvencia-módosulást. Az epigenetika szerint a nagyszüleink által szívott levegő vagy a táplálkozási szokásaik évtizedekkel később is hatással lehetnek ránk.
Ezzel a kineziológiai rendszerrel feltérképezhetjük és tudatosíthatjuk ezeket a hatásokat, hogy életvitelünket már ne feltétlenül az ősi minták határozzák meg, hanem saját döntéseink.
A képzés része a Metabolikus kineziológia, ami nagyon hatékony anyagcsere-problémák lelki okainak feltárásában, az ideális testsúly beállításában.
 
A hallgató TEK Coach-Tanácsadó képesítést kap  az I/A, I/B, II/A, II/B, III/A, III/B valamint a TEK Coach modul és 3 minitanfolyam elvégzése után, amivel már önállóan dolgozhat.
 
Mivel a TEK módszer a kineziológia pedagógiai ágához sorolható, nem végez egészségügyi szolgáltatást, nem diagnosztizál, ezért a TEK Coachnak a működéshez nem kell vizsgáznia a GYEMSZI-ETI-nél és nem kell ÁNTSZ engedélyt kiváltania.
 
Kiknek ajánlom a TEK-et?
 
-          kineziológusoknak, akik szeretnék bővíteni tudásukat,
-          más terapeutáknak, akik egy átfogó tanácsadói módszert szeretnének elsajátítani,
-          azoknak, akik szeretnének segíteni másokon és erről szakképesítést is szerezni,
-          azoknak, akik új szakmát szeretnének tanulni
 
Mit tartalmaz a TEK I/A?
 
Megismerkedünk a kineziológiai alapfogalmakkal, a módszer történetével, begyakoroljuk az izomtesztelést, képesek leszünk energetikai és vizualizációs technikákkal oldani a stresszt. Elsajátítjuk az oldási Protokollt, ami a bonyolultabb kezelések alapja lesz és elvégezzük a Legstresszesebb Kapcsolatunk Oldását. Ez egy olyan speciális oldási menet, amellyel később klienseink problémás kapcsolatait rendezni tudjuk, a környezetükben élő emberekkel és saját magukkal egyaránt.
 
A TEK I/A szint 6 napos, (központilag meghatározott) ára: 99060 Ft (Áfával) + 4000 Ft (a jegyzet)
 
Helyszín: Budapest
 
Jelentkezés: 06 30 925 8211 vagy lelekjel@gmail.com

 

 Folytatása az Integrált Kineziológia Protokoll I/B (TEK I/B) 4 napos és Pszichoszomatikával, valamint Generációs minták oldásával foglalkozik (ára: bruttó 66040 Ft + 4000 Ft a jegyzet).