Aktuális

Tanítványaim, klienseim visszajelzései

Tanítványaim, klienseim visszajelzései Időről időre igyekszem feltenni a honlapra klienseim, tanítványaim visszajelzéseit. Az alábbi levelet egy olyan hallgatóm írta, aki előző nap 5-ösre vizsgázott kineziológiából.
 
 
Köszönöm, hogy ilyen alaposan és lelkiismeretesen felkészítettél a vizsgára és az életre. Találkoztam más oktatóknál végzett hallgatókkal, és meglepődve tapasztaltam, hogy sokkal előnyösebb helyzetben vagyok, mint ők. Elsősorban azért, mert Te figyelsz arra, hogy a tudásod a tananyag és a vizsgakövetelmények tekintetében naprakész legyen, és mert kiscsoportban oktatva nagyon figyelsz az egyéni dolgokra, a részletekre. (Persze szembetűnő előnyt jelent és érezhető, hogy Neked tanári végzettséged is van.) Különösen jól esett, hogy a tanfolyamok után is mindig fordulhattam hozzád kérdésekkel, és azonnal segítettél telefonon, e-mailben, ahogy éppen kellett. Meglepődtem mások beszámolóján, mely szerint bizony nem minden oktató ilyen.
Megdicsértek a vizsgán (többször is) a vizsgáztatók, mert precízen tudtam mindent. Ez nagyon jól esett. :-)

Kliensként már az első alkalommal szembetűnő volt, hogy a kedvességed és nyugodtságod mellett nagyon gyakorlatias és összeszedett vagy. Olyan gyorsan és lényeglátóan össze tudod rakni a "képet", hogy ez teljesen lenyűgözött. Az oldásmenet követhető, nem húzod a kliens idejét és idegeit felesleges dolgokkal, és korrekten megmondod azt is, hogy most egy ideig tartsunk szünetet. Mivel elégedett voltam és vagyok, ezért továbbra is ajánllak azon ismerőseimnek, akik gyakorlott kineziológust keresnek.

Gy. Eszter (a kineziológiából frissen vizsgázott tanítványom)
 
Programok, tanfolyamok