Programok-tanfolyamok

TEK II. Rekonstrukciós Kineziológia 1.

TEK II. Rekonstrukciós Kineziológia 1. TEK II. Rekonstrukciós Kineziológia 1.

A Rekonstrukciós Kineziológia modulok segítenek abban, hogy a hallgató önmagára találjon, hogy megtalálja helyét és feladatát az életben; átlássa a sorsát uraló erőket, eseményeket; s feloldódjanak azok a blokkok, melyek akadályozzák mindebben.

Fregmentációs és Letapadásos mintázatok akadályozzák jelenbeli hatékony működésünket és a sikeres jövő megteremtését. Mindezek származhatnak jelenbeli életünk (fogantatástól a jelenig) mintáiból, de az őseink által hordozott és a generációs vonalon átívelő megoldatlan konfliktusokból is. Olyan életfeladatok, amelyeket meg kell oldanunk, fel kell dolgoznunk, mert ha nem tesszük meg, akkor krónikus energetikai labilitást okozva befolyásolják fizikai, szellemi, lelki egészségünket.

A vissza-visszatérő, ismétlődő élethelyzetek, kapcsolati tévedések (miért mindig ugyanolyan férfit/nőt választunk magunknak, miért bénulunk le újra és újra egy adott kihívás esetén, stb.) arra utalnak, hogy egy régi, mindmáig megoldatlan programot hordozunk magunkban.

Fregmentáció: Egy adott élethelyzet következményként a továbbiakban nem tudunk megfelelően, adekvát módon reagálni bármely élethelyzetünkben, mert átlátási, meglátási, tisztánlátási, döntéshozatali képességünk korlátozottá vált.

Letapadás: beleragadunk egy élethelyzetbe és valahányszor később hasonló szituációba kerülünk, a régi mintának megfelelően reagálunk.

Ezek a minták két módon alakulnak ki életünkben:

Egy adott trauma idején letörik rólunk egy részünk, elveszítjük énünk egy szeletét, fregmentáció, azaz törés következik be. Elhagyjuk énünk egy-egy részét, gyötrelem, fájdalmas elválás, keserű halál, szenvedésteli szerelem, fizikai fájdalom hasít le rólunk valamit, vagy ragaszt a múltbéli eseménybe. Következményként nem tudunk megfelelően reagálni egy adott élethelyzetben, nem úgy viselkedünk ahogyan az igazi, valós önmagunkból adódna.

  • akkor következik be, ha beleragadunk egy élethelyzetbe és valahányszor később hasonló szituációba kerülünk, ugyanúgy reagálunk, mint az eredeti traumatikus helyzetben, lehet, hogy mint egy gyermek, vagy mint aki újra azt a fájdalmat éli át, mint abban az időben, amikor az megtörtént.

Mindez jövőbeli viselkedésmintáink spektrumát korlátozza be.

A Rekonstrukciós Kineziológia lehetőséget ad arra, hogy újraépítsük magunkat, hogy egységként, teljes egészként tudjunk létezni.

Jelentkezés feltétele: TEK I/B. elvégzése.

A tanfolyam ára: 66040 Ft + 3800 Ft a tankönyv

(Forrás: http://europa-akademia.hu)