Személyi edzés, életmód tanácsadás

 

 
Test. Lélek. Szabadság. Ezzel a jelmondattal indította el személyi edző és életmódváltó stúdióját Prónay-Zakar Gina életmód-tanácsadó, edző, kommunikációs szakember. A holisztikus szemléletű, komplex szolgáltatással elsősorban az inzulinrezisztenciával, PCOS-szel, cukorbetegséggel küzdő nőknek segítenek. Januárban tízhetes életmódváltó programot indítanak, az ötfős kiscsoportban a résztvevők teljes átalakulása a cél. 
 
 
"Edzőként és életmódtanácsadóként az a célom, hogy a hozzám forduló nők merjenek letérni a kitaposott ösvényről, merjenek változtatni, és vonzó nők lenni" - mondja Prónay-Zakar Gina, aki PCOS Tréner néven a Facebookon is elérhető. 
 
Gina elmúlt egy éve épp erről a nagy változásról szólt. Előtte több mint másfél évtizeden át dolgozott a kommunikációs szakmában, amikor úgy döntött, kiszáll: az eddigi munkájából, életéből, a megszokott környezetből. 2012 decemberében egy szál hátizsákkal elindult egy kilenc hónapos külső és belső utazásra Spanyolországba. 
 
"Úgy döntöttem, változtatok, és nem aprózom el. Közel egyéves szabadságra mentem: háromezer kilométerre Budapesttől, és mérhetetlenül távol a komfortzónámtól. A kilenc hónap alatt éltem Andalúziában egy ökoközösségben, keresztülgyalogoltam a félszigeten a dél-keleti Malagától az észak-nyugati Muxiáig 1300 kilométeren át, meditációs technikákat tanultam, és mindeközben önkéntesként, kosztért-kvártélyért dolgoztam. De ami a legfontosabb: megtanultam élni, szeretni, adni és elfogadni." - meséli útjáról.

Ezt a tapasztalatot adja át a hozzá forduló nőknek, a legfontosabb dolgot, amit megtanult, vagyis, hogy MOST kell elkezdeni élni! "A bátorságod lesz majd, ami meghozza a szabadságodat, a szabadság pedig boldoggá, vonzóvá és újra EGÉSZségessé
tesz." 
 
 
 

Névjegy

Végzettségek:
2000 Marketing és reklámmenedzser
2001 Magyar nyelv és irodalom szak, Szegedi Tudományegyetem
2010 Fitness edző, IFAA Fitness Company
2011 Gymstick Muscle Instructor, IFAA
2012 Személyi edző, IFAA
2013 Életmód-tanácsadó és wellness tréner, IFAA

Nyelvtudás:
Angol felsőfok, spanyok középfok, magyar anyanyelv

Amire büszke vagyok:
2013: Előadó a magyar TEDxWomenen 
2013: Félmaraton Ljubljanában, majd a Bátor Tábor Alapítványért Siófokon
2013: Camino de Santiago - gyalog Malagától Muxiáig közel 1400 kilométeren át (www.facebook.com/szabadlabonspanyolorszagban)
2011: első félmaraton
2010 és 2011: Tour de Pelso (204 kilométeres országúti kerékpárverseny)
2009: Camino Pamplonától Santiagóig
 
Bejelentkezés:
 
Prónay-Zakar Gina
06 30 517 2234