Rólam írták

Kliensek visszajelzéseiből (1 vagy több kineziológiai oldás/coaching alkalom után):

- "Köszönöm! Olyan (a kineziológiai oldás után), mintha átmosták volna a lelkem." 

- "Új megvilágítást kaptak a helyzetek az életemben, jobban kiismerem magam társas kapcsolataimban. Megszűnt problémának lenni, ami eddig aggasztott, miközben új célokat találtam, és a megvalósításuk is körvonalazódott" (coachingról)

- "Szorongásaim miatt kezdtem Katához járni és pár alkalom után teljesen felszabadultam, képes lettem megélni az élet örömeit! Korábban évekig jártam a problémámmal pszichológushoz, és csak azt sajnálom, hogy nem hallottam hamarabb a kineziológiáról."

- "Már egy oldás után megváltozott a hozzáállásom dolgokhoz és emberekhez. Két alkalom után pedig megvalósult a célom is, amivel Katát felkerestem - hosszú idő után társra találtam."

- "Önbizalom problémámon, nőiességem megélésén dolgoztunk, és legnagyobb meglepetésemre nemcsak lelkileg kezdtem jól érezni magam, hanem addig rendszertelen menstruációm is szabályossá vált."

- "Az oldások után történtek ugyan rossz dolgok velem (talán a belső változások tükröződtek így világomban), de korántsem viseltek meg úgy, mint korábban. Ráadásul pár hét alatt 5 kilót híztam, ami egy egészségügyi probléma miatt korábban elképzelhetetlen volt."

Vélemények tanfolyamokról:

 

Anett (OB tanfolyami hallgató):

"Kata kedves, barátságos, megnyerő, segítőkész személyiség. Folyamatosan segít az egész tanfolyam alatt, hogy értsük is, amiről szó van, mind a gyakorlati, mind az elméleti részre nagy hangsúlyt fektet. Én személy szerint nagyon jól éreztem magam az egész tanfolyam alatt. Hálás vagyok a segítségéért és köszönöm, hogy megismerhettem." 

 

Vanessa (OB tanfolyami hallgató):

 "Kata tudása a kineziológiáról és képessége annak átadására érthető és alkalmazható formában, élvezetes tanulási környezetet teremtett. Tanítási stílusa empatikus és meggyőző."

 

Krisztián (OB tanfolyami hallgató):

"A gondolatmeneted és az előadásmódod összeszedett volt, látszott, hogy sokat foglalkoztál már kineziológiával. A mi szemszögünkből közelítetted meg a tananyagot, így könnyen követhető volt, nem volt feleslegesen sok, de túl kevés sem az információ. A hitelességedhez nagyban hozzájárult, hogy sugárzott rólad a kineziológia iránt érzett szenvedélyed."

 

Tünde (OB tanfolyami hallgató):

"Nagyon kedves, segítőkész, fantáziadús személyiséget ismertem meg benned, aki sosem adja fel. Ha kell, a táblára rajzol, ha kell, a kezével magyaráz, ha kell változatos hasonlatokkal szemléltet. Élővé, élvezetessé varázsolja a tanítást. Köszönöm a sok segítséget."

 

Virág (OB tanfolyami hallgató):

"Köszönöm szépen a sok új tudást, amit Tőled és Edittől (Németh Edit kineziológus) kaptam, nem is beszélve a sok figyelemről és türelemről, amit tanúsítottatok felém és a csoporttársak felé. A tanfolyamon extra jól éreztem magam, beváltotta a hozzá és a kineziológiához fűzött elképzeléseimet! És örülök, hogy Tőled és Tőletek tanulhattam, akik nemcsak a tárgyi tudást, hanem a jó szándékot, segítőkészséget, megértést is magas szinten bírják!"