Milyen egy oldás?

kineziológiai kezelésAz első találkozás alkalmával megbeszéljük, mi az a cél, amin dolgozni szeretne. Ha több problémával érkezik, izomtesztelés segítségével eldöntjük, melyik élvez elsőbbséget, aminek megoldása a többi témát is pozitívan befolyásolja. 

Ezután kérdéseket teszek fel egy meghatározott rendszer szerint, miközben enyhe nyomást gyakorlok az ön kinyújtott karjára. Ilyenkor azt vizsgálom, hogy karja izmai - az agy, illetve a test sejtes memóriájában tárolt információ közvetítőjeként - a kérdésekre erősen tartanak vagy elgyengülő izomtónussal "válaszolnak".
 
Az izomtesztelés lehetővé teszi, hogy fényt derítsünk az adott probléma tudatalatti szinten lévő, valódi okára, a kialakult blokk jellegére, majd azonosítani tudjuk a szükséges beavatkozásokat. Az energiaegyensúly helyreállítására több száz korrekció közül választok az ön karja segítségével. Ezek a technikák rendkívül hatékonyak, sokszor gyors változásokat hoznak, ám gyengédek és fájdalommentesek.
Az oldás végén izomteszteléssel meghatározzuk, hogy szükség van-e még további alkalomra és ha igen, mennyi idő múlva.
 
Egy oldás körülbelül 90 perces.
 
Hány kineziológiai kezelésre van szükség?
 
A javulás mindenkinek a saját tempójában következik be és attól is függ, hogy mennyire hajlandó változtatni a helyzetén, felelősséget vállalni a probléma megoldásáért. Mindenesetre az oldás végén kiteszteljük, szükség van-e további kezelésre a témában. Vagyis az ön teste mondja meg, kapcsolódik-e még stressz a helyzethez. Ha valaki nagyon elszánt, a problémája gyorsan megoldódik, de általában 3-5 oldás szükséges a tartós eredményhez.

 

Kinesiology sessions are available in English as well. For more information, please, contact me.
 
 

Bejelentkezés

Árak