Programok

Gyógyítsd meg a kapcsolataidat!

Gyógyítsd meg a kapcsolataidat! Végeláthatatlan viták egy családtagoddal? Átsírt éjszakák a párkapcsolatod miatt? Állandó harc egy munkatársaddal? Konfliktus a szomszéddal?

Mindannyiunk életében vannak olyan kapcsolatok, melyek sok konfliktussal, fájdalommal járnak, és melyek sebeit – úgy érezzük-, örökké hordozni fogjuk. Ez pedig könnyen így is történhet, hacsak fel nem ismerjük azokat a (többnyire a gyermekkorunkban gyökerező) törvényszerűségeket, amelyek hozzáállásunkban, illetve a másik fél viselkedésében vezettek a kialakult helyzethez.

Márpedig ezek megváltoztatásával helyreállhat a kapcsolat, és miután megtanultuk belőle a leckét, nem kell többé hasonló kapcsolati játszmát megtapasztalnunk. Hiszen ha mi már felismertük és tudatosítottuk, milyen szerepet játszottunk abban a problémás kapcsolatban, megváltoztathatjuk viselkedésünket, így ugyanolyan kapcsolati mintát már biztosan nem élünk meg.

A foglalkozás segítségével dolgozhatsz múltbeli konfliktusokon és fennálló kapcsolati nehézségeken, hogy a jövőben sokkal sikeresebben alakuljanak találkozásaid.

 

Csoportos tréning időpontja: 2020. augusztus 15. 9-17.00

Helyszín: Budapest

Ára: 12000 Ft + Áfa

Az alábbi kérdésekre kapsz választ:

Milyen a konfliktuskezelési stratégiám?

Mihez van jogom egy kapcsolatban?

Milyen tulajdonságom okozza a legtöbb nehézséget a kapcsolataimban?

Életem legproblémásabb kapcsolataiban mi volt a közös?

Hogyan változtathatok a hozzáállásomon, viselkedésemen, hogy javuljanak kapcsolataim?  

 

-