Aktuális

Gyógyítsd meg a kapcsolataidat!

Gyógyítsd meg a kapcsolataidat! Végeláthatatlan viták egy családtagoddal? Átsírt éjszakák a párkapcsolatod miatt? Állandó harc egy munkatársaddal? Konfliktus a szomszéddal? Ez a program segíthet ezeknek a kapcsolatoknak a rendezésében, hogy a jövőben sikeresebbek legyenek találkozásaid!

Mindannyiunk életében vannak olyan kapcsolatok, melyek sok konfliktussal, fájdalommal járnak, és melyek sebeit – úgy érezzük-, örökké hordozni fogjuk. Ez pedig könnyen így is történhet, hacsak, fel nem ismerjük azokat a - többnyire a gyermekkorunkban gyökerező- törvényszerűségeket, melyek hozzáállásunkban, illetve a másik fél viselkedésében vezettek a kialakult helyzethez.

Márpedig ezek megváltoztatásával helyreállhat a kapcsolat, és miután megtanultuk belőle a leckét, nem kell többé hasonló kapcsolati játszmát megtapasztalnunk. Hiszen ha mi már felismertük és tudatosítottuk, milyen szerepet játszottunk abban a problémás helyzetben, módosíthatunk viselkedésünkön, így ugyanolyan kapcsolati mintát már biztosan nem élünk meg.

A foglalkozás segítségével dolgozhatsz múltbeli konfliktusokon és fennálló kapcsolati nehézségeken, hogy a jövőben sokkal sikeresebben alakuljanak találkozásaid.

A nap során az alábbi kérdésekre kapsz választ:

Milyen a konfliktuskezelési stratégiám?

Mihez van jogom egy kapcsolatban?

Milyen tulajdonságom okozza a legtöbb nehézséget a kapcsolataimban?

Életem legproblémásabb kapcsolataiban mi a közös?

Hogyan változtathatok a hozzáállásomon, viselkedésemen, hogy javuljanak kapcsolataim?

Javulni fog konfliktuskezelési képességed és jobban megismered önmagad. 

 

A csoportos tréning időpontja: 2020. augusztus 14.  9.00-16.00

Helyszín: Budapest

Ára: 12000 Ft + Áfa

Akkor is keress bátran, ha nem jó a fenti időpont, mert a képzést más időpontban is szívesen megtartom. 

A fenti témán egyéni kezelés alkalmával is lehet dolgozni, jelentkezz be kineziológiai oldásra!

  

 

-