Blog

Klienseim visszajelzései II. Klienseim visszajelzései II.

Az elmúlt évben kislányom szorongásos tüneteivel kerestünk meg. Kétségbe voltunk esve és ebben a nehéz helyzetben rengeteg támogatást kaptunk Tőled...

Kranioszakrális áramlás-tapasztalatok Kranioszakrális áramlás-tapasztalatok

Az alábbi beszámolót köszönöm annak a kedves kliensemnek, aki közel tíz kranioszakrális kezelés után leírta élményeit.

Kineziológia vagy coaching? Kineziológia vagy coaching?

Aki még egyiket sem próbálta, talán nehezen választ a két lehetőség közül. Egyik ismerőstől erről hall, a másiktól arról. Pedig a legfontosabb lépésen már túl van, ha rátalált erre a honlapra. Felismerte, hogy segítségre van szüksége. Sok ember küszködik ugyan komoly problémákkal, ám kevesen mernek végül bármilyen szakemberhez fordulni.

Sokba kerül-e kineziológushoz járni? Sokba kerül-e kineziológushoz járni?

Manapság, amikor egyre többen élnek a szegénységi küszöb alatt, sokan nehezen engedhetik meg maguknak, hogy „lelki terápiára” költsenek. Joggal vetődik fel bennük a kérdés - és nem titkolom, előfordul, hogy ezt néhányan, bejelentkezés előtt (vagy helyett) szóvá is teszik -, hogy mi kerül ilyen „sokba” egy 90 perces beszélgetésen?

A kranioszakrális csoda

Pillangószárny, lebegés, szabadság, határtalanság - hát nem csoda az a terápia, ami ilyen szavakkal írható le?

A HKO és társai a gyakorlatban

A napokban a "Bevezetés Lelked Kincsestárába” című előadássorozatra készültem, és a kezembe akadt egyik, évekkel ezelőtt olvasott könyvem:

Kedves Olvasóm!

Blogomat azzal a céllal hoztam létre, hogy praktikus információkat osszak meg, könyveket ajánljak, példákat, esetleírásokat tegyek közzé a praxisomból, vagy nyilvánosan válaszoljak kliensek/olvasók leveleire. Várom hozzászólásodat, kérdéseidet, javaslataidat!